Er du instruktør?

Instruktørportalen.no er nå oppdatert og blitt en del av angerman.no. Instruktørportalen er en abonnementstjeneste.
Hvis du allerede er abonnent, gå til Min Side og logg på.
Som en del av flyttingen kan passordet ditt ha blitt nullstilt. Hvis du ikke får logget på, klikk på «glemt passord» og oppgi epostadressen din. Du får tilsendt instruksjoner for å lage et nytt passord. For nærmere info. kontakt oss på tlf. 55 30 26 80 eller send mail til forlag@angerman.no

BETINGELSER FOR BRUK AV INSTRUKTØRPORTALEN

Instruktørportalen er å regne som en kundefordel og er et fordelaktig supplement til Angerman AS sitt opplæringsmateriell. Alt åndsinnhold på www.instruktørportalen.no er et hjelpemiddel til instruktøren. Alt innholdet fra denne portalen, kan kun benyttes sammen med øvrige hjelpemidler tilpasset sluttbruker, som lærebøker/oppgaver/prøver mv. Alt videresalg av innhold fra  www.instruktørportalen.no  til tredjepart er forbudt, dersom det ikke foreligger egen avtale om dette med Angerman AS.

Bruk av PP-Presentasjoner utgitt av Angerman AS og annet fordelaktig supplement til vårt opplæringsmateriell, ment for instruktør/lærer, kan kun benyttes i undervisning der det er kjøpt materiell til det antall sluttbrukere det undervises for. Dette for å begrense tap av inntekter på vårt opplæringsmateriell, og verne om våre åndsverksrettigheter.

Informasjon, dokumenter etc. som er tilgjengelig på www.Instruktørportalen.no leveres «som den er» og Angerman AS gir ingen garantier av noe slag, for tredjeparts innlegg og meninger med hensyn til dette nettstedet eller innholdet.

Registreringen gjelder pr instruktør. Brukernavn og passord er personlig og må ikke deles med andre. Ved misbruk, vil man automatisk bli ekskludert fra www.instruktørportalen.no

«Instruktørportalen» er et forum tilrettelagt for våre forbindelser. For å få tilgang til instruktørportalen, må du abonnere på tjenesten. Klikk her for å opprette et abonnement.

Her finner du bl.a. bla-filer av alle bøker, PP-presentasjoner for nedlasting, fasiter, skjema, aktuelt lovverk m.m.

Nyhet! Spill Kahoot!

Vi er åpen for innspill til nye emner som kan være nyttig å legge inn i portalen.